Тук има 447 998 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Велико Търново, с. Петко Каравелово • 23 500 EUR • ID 71685035 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Велико Търново, с. Петко КаравеловоID: 71685035

Виж на картата
23 500 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 180 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Тухла, 71685035
Допълнителна информация:
Просторна традиционна българска къща с голям двор , стопански постройки , кладенец и много добра локация в село Петко Каравелово

Селото е разположено на главен , международен път посока западна Европа . В селото има няколко магазина , бар и ресторант , както и крайпътно заведени. Интернета е бърз и качествен . Най близкият град е Полски Тръмбеш и се намира на 10 мин с кола .

Имотът , който предлагаме на вашето внимание е разположен в далечният от главният път край на селото в тих и самостоятелен район със хубава панорама към полетата и далечните хълмове .

Къщата е стара традиционна българска къща , която е изградена от камък , тухли и дървена конструкция. Покривът е в много добро състояние , има нужда от преглед и поставяне на топло и хидро изолация , както и нови улуци . На първият етаж в основната къща има две стандартни стаи и две по малки помещения , от които може да се обособят две спални , баня с тоалетна и мокро помещение . До основаната къща като продължение на нея има около 25 м2 новопостроена стая с килер и голяма плевня , която завършва със няколко помещение за отглеждане на различни видове животни като птици и прасета например . Тази допълнителна постройка заедно с част от прилепената плевня може да се обособи като просторна дневна със трапезария и кухня с тоалетна . В торият етаж има 2 спални и помещение което може да се обособи като баня с тоалетна . Така къщата може да стане с 4 спални , хубава дневна и трапезария с кухня .

Двора е близо 3000 м2 , по- голямата част е добре ограден . Граничи с улици от двете страни и съседи и другите две страни , но сградите на съседите са далеч и не се виждат и не гледат в двора на имота и това му дава добра самостоятелност.

Има кладенец в имота , гараж с ток и вода и овощни дървета . Достъпът е основно по асфалтов път , но има и селски път , който е проходим целогодишно.
реф. номер 16105
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 15:14 на 29 март, 2024 год. Обявата е посетена 22 пъти
Брокер:
Веселин Вълчев

Личен телефон: 0887727059

Още оферти от Веселин Вълчев:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция АЙДИЪЛ ХОУМС ЕООД
АЙДИЪЛ ХОУМС ЕООД
град Велико Търново, ул. 'Ивайло' 5 , до хотел 'Етър'

Офис телефони: 00359887727059
Телефон: 0887727059

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: